SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Go Rullaz
Linköping Roller Derby Club

PR- och eventgruppen

Syfte: Att få ut laget i media. Kontinuerligt söka efter dessa möjligheter och komma på alternativa marknadsföringsformer. Att arrangera events i föreningens namn.


Ansvarsområden: Ansvara för mediakontakten å föreningens vägnar. Medverka vid fotograferingar och mediamöten. Ser tillsammans med styrelsen till att fotopolicyn efterföljs. Att planera och ansvara för events som inte är bouts/scrimmages. Boka lokaler som inte är idrottshallar och sköta kontakten med övriga anordnare


Skyldigheter gentemot övriga: Att förmedla relevant information till föreningens medlemmar samt se till att alla medlemmar som vill, i möjligaste mån får synas i media. Att strukturerat involvera andra arbetsgrupper och anordnare. Att informera medlemmar om kommande events.


Sociala medier-gruppen (ingår i PR-gruppen):

Syfte: Föreningens sätt att visa sig för allmänheten på daglig basis, sprida information och nyheter om föreningen samt ett sätt för intresserade att kunna ta kontakt med föreningen.


Ansvarsområden: Har ansvar för publicering å föreningens vägnar på föreningens officiella facebook- och instagramkonto. Ska även se till att informationen som visas på sidorna är korrekt samt svara på personliga meddelanden som skickas till föreningens sidor.


Skyldigheter gentemot övriga: Att vidarebefordra personliga meddelanden från de officiella grupperna till berörda arbetsgrupper, ev. hela föreningen. Medlemmar kan be att få bilder/nyheter publicerade. Sociala medier gruppen måste ha tillåtelse att publicera privata foton, både medlemmars och övrigas, på föreningens officiella sidor. Om ägare till bild/nyhet vill ha sitt namn publicerat i samband med bild/nyhet ska detta göras.


Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från föreningen
LKPG GoRullaz, 29/09 16:31 
LKPG GoRullaz, 24/08 16:34 
LKPG GoRullaz, 21/08 16:35 
LKPG GoRullaz, 05/05 23:21 
LKPG GoRullaz, 17/04 21:15 
 
@LKPG_Gorullaz
LKPG GORULLAZ Sponsorer
Flat track stats ranking