Go Rullaz
Linköping Roller Derby Club

Sugen på att testa en badass sport och hänga med Linköpings ballaste gäng?

Jamen då har du ju hamnat helt rätt!

Är du:
-15 år eller äldre är du varmt välkommen att bli en tränande medlem i föreningen
-Intresserad av sporten, oss eller föreningsarbete är du välkommen att bli medlem i föreningen och någon av våra arbetsgrupper

Vi söker framtida gorullor av alla kön till spelare, domare, tränande medlemmar, medlemmar till arbetsgrupper och stödmedlemmar. Vill du vara med gör vi plats åt dig!

Prova på Roller Derby!
2022-01-09 16:38
Ta tillfället i akt att testa på att åka rullskridskor samt lära dig mer om världens bästa sport!
Vi kommer i år att ta emot ett begränsat antal deltagare på 20 personer vid två tillfällen!

Anmäl dig här för tillfället 26/1: https://forms.gle/MMjyU7QtSLddKFXK9
Anmäl dig här för tillfället 30/1: https://forms.gle/mPfJJj9VBM8HuSq29

Anmälan är inte bindande, utan ett sätt för oss att kunna förbereda på bästa sätt. Givetvis deltar vi alla bara om vi är kärnfriska utan symptom. Behöver du avanmäla dig, hör av dig till oss på lkpggorullaz@gmail.com.

Ingen förkunskap krävs. All utrustning finns att låna på plats. Vi söker spelare, tränare, domare, funktionärer, medlemmar, stödmedlemmar, you name it! Kom som du är! (För att få fysiskt delta i träning krävs det att du fyllt 15.)

Att tänka på:
- Bär gärna sportkläder som inte är pösiga då det är viktigt att skydden sitter bra. Glöm inte vattenflaskan!
- Har du egen utrustning? Ta med den! Vi använder oss av quads (skates med 2x2 hjul, inlines är ej tillåtet), skatehjälm/hockeyhjälm, knä-, armbågs- och handledsskydd. Vi har allt till utlån!
- Har du några skador eller någonting vi bör veta om? Mejla oss eller säg till på plats.
- Kom i tid! Det är inte drop-in, utan en gemensam instruktörsledd prova-på.

Har du några övriga frågor eller funderingar?
Tveka inte att kontakta oss!

Du når oss via vår facebooksida Linköping Rollerderby samt via mail på: lkpggorullaz@gmail.com
Mini bootcamp med internscrim
2019-05-05 23:21
Idag hade vi ett internt scrim (träningsmatch), där våra nya medlemmar fick testa på att NSOa (non skating officials) och de som var scrim-klara fick prova på olika roller på tracken. Alla var oroligt duktiga! <3
1 minut info - Vad är Roller derby?
Nyheter från våra grupper
LKPG GoRullaz Spelare, 12/03 09:53